Medlemsbrev mars 2021

Vi är glada att det är många som accepterar att få våra medlemsbrev per mejl. Om ni inte meddelat oss er mejladress så är vi tacksamma för att få den så fort som möjligt. Det är bara styrelsen som har tillgång till adresserna. Medlemsbreven läggs även upp på vår hemsida https://brfbotanikern.se som tidigare.

Gå med i Styrelsen! 

Vi behöver påfyllning i styrelsen och hoppas att det finns några som känner att det är angeläget att vara med och påverka vad vi vill ska göras i föreningen. Meddela gärna ert intresse till valberedningen@brfbotanikern.se 

Status laddstolpar till parkeringarna

Utredningen visar att vi måste bygga ut elkapaciteten. Det kostar mycket pengar förstår vi men det saknas fortfarande offerter på lösningar för oss. Arbetet fortgår. 

Vårens trädgårdsdag 15 maj 

Boka upp förmiddagen kl 10-12.30 för vårens trädgårdsdag den 15 maj! Vi hoppas att många kan vara med och hjälpa till så att det blir fint inför sommaren. Vi kommer att sända info separat om detta.

Årsstämma den 26 maj 

Årsstämman blir även i år utomhus, men inte digitalt. Vi har inga inkomna motioner i år och vi har inget att rösta om ännu angående elladdstolparna. Kallelse och ytterligare information kommer i brevlådan i god tid innan.

Radonmätningen 

Radonmätningen är genomförd och resultatet är att vi har mycket låga värden överallt vilket är väldigt bra.

Reparationer utomhus 

Styrelsen väntar på offerter för diverse arbeten som vi hoppas kunna åtgärda under våren, t ex brevlådefästen, rostangrepp på trappor m m. 

Värmepannorna 

Plan för installation av resterande pannor inväntas inom kort, alla berörda kommer att få information i god tid.

Återvinning och grovsopor på rätt plats

Vi upprepar om ordningen i våra soprum. Är det fullt så lämna på återvinningsstation, t ex till den ovanför vårt område. Man kan enkelt se om det är tömt nyligen på hemsidan ftiab.se – välj Hitta en återvinningsstation och sök upp nr 7860. Där står också när de kommer nästa gång.

Nästa medlemsbrev är tänkt i juni.

Styrelsen önskar alla en Glad Påsk!

Påsk - Gratis Kristna Målarbilder, Kyckling, Ägg o Påskhare.

   

Styrelsen Brf Botanikern

styrelsen@brfbotanikern.se