Till alla boende i Brf Botanikern

Trädgårdsdag 26 september

Tack alla som engagerade sig i vår trädgårdsdag i september! Tack också alla som räfsade upp alla löv på Kamomillvägen så att det ser rent och snyggt ut igen.

Fästena för brevlådor på Kamomillvägen och Växthusvägen vid parkeringen

Styrelsen ser över en gemensam lösning för fästen till brevlådorna och vi hoppas kunna åtgärda under våren.

Status laddstolpar till parkeringarna

Arbetsgruppen har sammanställt svaren på intresseblanketten och 29 lägenheter är intresserade. Det är beställt en utredning om kapaciteten för nuvarande elarkitektur. Därefter är nästa steg att ta in offerter på installationsarbete. Inget installationsjobb beställs utan medlemmarnas godkännande.

Avgiften höjs 2% för nästa år

Efter genomgång av budgeten för 2021 har styrelsen beslutat höja avgiften 2% enligt indexreglering för inflation.

Skicka motion innan sista januari 2021

Vi vill påminna om att motioner inför årsstämma måste lämnas senast sista januari 2021. Motioner tas emot via mejl: styrelsen@brfbotanikern.se

Återvinning och grovsopor på rätt plats

Under julhelgerna blir det snabbt fullt i soprummen. Åk då till återvinningsstation, t ex till den ovanför vårt område. Man kan enkelt se om det är tömt nyligen på hemsidan ftiab.se – välj Hitta en återvinningsstation och sök upp nr 7860. Där står också när de kommer nästa gång.

Testa brandvarnare och blås ut ljus!

Nu närmar sig julen och vi har satt upp vår ljusdekoration runt redskapsboden. Kolla batteristatus i era brandvarnare och glöm inte att blåsa ut alla ljus!

Vi önskar er alla en lugn och fridfull Jul och Gott Nytt År!

Styrelsen Brf Botanikern

styrelsen@brfbotanikern.se