Medlemsinformation September 2020

Vi hoppas att alla haft en skön sommar! Under juli och augusti har vi fått flera nya medlemmar som flyttat in och vi hälsar dem hjärtligt välkomna!

Trädgårdsdag 26 september kl 10 till ca 12.30

Nu behöver vi göra i ordning inför hösten och hoppas få träffa så många som möjligt på Trädgårdsdagen den 26 september.  Separat brev har delats ut.

Det är fortfarande mycket ogräs i odlingslotterna till förtret för dem som vill sköta sina, ogräset sprider sig alltför fort. Ni som är intresserade av att få låna en odlingslott, kontakta styrelsen.

Firmor som säljer larm

Fråga har kommit angående Sector Alarm som ringer på dörrarna med jämna mellanrum och uttrycker sig som om att föreningen skulle ha ett avtal, vilket vi inte har. Det står var och en fritt att välja om man vill skaffa sig larm eller ej.

Fästena för brevlådor på Kamomillvägen och Växthusvägen vid parkeringen

Styrelsen ser över en gemensam lösning för fästen till brevlådorna. Parhusen har en stabilare lösning som håller ännu, men övriga hänger på trekvart. Vi återkommer om detta.

Redskapsboden

Vi har bytt ut de elektriska gräsklipparna eftersom alla tre hade gått sönder. 

Utvändig fastighetsöversyn  den 8 oktober på förmiddagen – vi kommer att behöva gå in i trädgårdarna

Detta utförs av fastighetsförvaltaren från Riksbyggen tillsammans med styrelsen.

Radonmätning 

Hillborg Fastighets Consulting AB kommer att utföra radonmätning i vinter hos oss och i slutet på oktober kommer de att lämna ut brev med information till berörda lägenheter om vad som ska göras.

Arbetsgrupp laddstolpar till parkeringarna

Arbetsgruppen har dessvärre halverats redan och bara två personer är kvar. De har haft ett första möte och underlag kommer att tas fram med hjälp av Riksbyggens elingenjörer som har gjort flera sådan här jobb förut.

Botanikerns hemsida och Riksbyggens kundwebb

Vi påminner om föreningens webbsida. Där kan man bland annat läsa våra medlemsbrev och annan typ av information som rör föreningen och området. Gå in på: https://brfbotanikern.se/

Gå också in på vår kundportal hos Riksbyggen:  https://www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/mitt-riksbyggen/

Vi hoppas att vi ses på Trädgårdsdagen!

Hälsningar

Styrelsen Brf Botanikern

styrelsen@brfbotanikern.se