Medlemsinformation mars 2020

Trädgårdsdag

Vårens gemensamma trädgårdsdag är planerad till 16 maj. Hoppas på fint väder och att så många som möjligt är på plats och putsar upp vår trädgårdsstad. Vi ses kl. 10.00 till cirka 12.30. Välkommen!

Föreningsstämma

Ett annat viktigt datum att hålla reda på är 27 maj. Det är då dags för föreningens årsstämma och vi ses kl. 18.00. Mer information och intresseanmälan kommer närmare sammankomsten.

Inkomna motioner

Styrelsen har inför årsstämman fått in tre motioner från tre olika boenden och det gäller eventuella laddstationer för elbilar och motorvärmare.

Gå med i styrelsen!

Gillar du att ha många järn i elden eller att bara hjälpa till för att skapa något positivt för många i din närhet? Då är styrelsen något som skulle kunna intressera dig. Som medlem i styrelsen får du möjlighet att gå olika kurser i ekonomi, juridik och andra typer av kurser där boendefrågor är i fokus. Kan du tänka dig att göra en insats för vår föreningen? Kontakta någon i valberedningen: Maria Larsson som nås på Maria.larsson1@hotmail.com eller Birgitta Hedlund: Biggan1985@hotmail.com 

Kompost – enbart med pappåsar

Föreningen har kompost-kärl i soprummet vid Växthusvägen. De används av många. Vill du slippa bära ut söliga bruna påsar med kompost, ta dubbla pappåsar. Använd ej plastpåsar, inte ens tunna! Plasten bryts inte ner och hör inte hemma i komposten. Bara papper.  

Värmepannor och radonmätningar

Nu är upplägget för byte av alla värmepannor fastställt. Hälften av alla pannor byts i år, 2020, och resten nästa år, 2021. Även en radonmätning är planerad att utföras inom snar framtid.

Inflyttningar

Under senaste året har vi fått ett antal nya Hildedalare. Vi hoppas att ni trivs i området. Ni är varmt välkomna till föreningen.

 

Nu hälsar vi våren välkommen!

styrelsen@brfbotanikern.se