Medlemsinformation december 2019

Trädgårdsdag

Tack till alla som engagerade sig under trädgårdsdagen och gjorde ordning i vår gemensamma utemiljö. Tack även till dem som räfsade bort alla löv som föll från träden på Kamomillvägen. 

Nya lampor utdelade

Nu har föreningen delat ut nya lampor till alla hushåll och några vara snabba att byta ut de gamla. Det var ojämnt slitage och vissa har väntat länge på att få sin ytterbelysning utbytt. Var försiktiga vid bytet så att inte armaturen skadas.

Cykelrum färdigt

Det nya cykelrummet är i stort sett färdigställt och de som anmälde intresse har fått sina platser nu.

Avgiften höjs nästa år

Efter budgetmöte beslutades att det nästa år blir en avgiftshöjning på 2%. Förra året gjorde föreningen ingen höjning. Vi står nu inför en större investering då vi behöver byta ut våra värmepannor och det dyker då och då upp mindre, oförutsedda utgifter som exempelvis bortforsling av grovsopor.

Skicka motion januari

Vi vill upplysa om att den som vill kan skicka in motioner inför årsstämman. Detta måste man göra senast i slutet av januari, 2020. Motioner tas emot via mejl: styrelsen@brfbotanikern.se

Testa brandvarnare och blås ut ljus!

Storhelgerna närmar sig och många tänder nu levande ljus. Nu är det extra viktigt att tänka på brandsäkerheten. Se till att testa din brandvarnare. Detta är något som rekommenderas att göras en gång i månaden och definitivt en extra koll i juletid.

Återvinning och grovsopor på rätt plats

Under julhelgerna blir det snabbt fullt i soprummen. Åk då till återvinningsstation. Många har säkert även uppmärksammat att grovsopor ställs ut i soprummet. Detta är något som måste forslas bort och då tillkommer en avgift. Om vi istället tar eget ansvar och åker direkt till exempelvis återvinningscentralen i Tagene eller lämnar till välgörenhet slipper man belasta sin omgivning med merarbete och extra kostnad för alla i bostadsrättsföreningen. 

Vi önskar er alla lugna och fridfulla helger! 

Styrelsen: Susanne Qval Wold, Aleksander Lazarevic, Annika Nilsson, Marie Post, Johan Persson och Catrin Svendsrud. E-post:  styrelsen@brfbotanikern.se