Medlemsbrev mars 2022

Vi är glada att det är många som accepterar att få våra medlemsbrev per mejl. Om ni inte meddelat oss er mejladress så är vi tacksamma för att få den så fort som möjligt. Det är bara styrelsen som har tillgång till adresserna.

Hastighet på Kamomillvägen är 10 km/h som i övriga området! Tänk på barnen och sakta ned!

Styrelsen i Floristen har ombetts att påminna sina medlemmar som passerar här att sakta ned.

Återvinning och grovsopor på rätt plats – återigen….

Vänligen vik ihop era kartonger, mjölkförpackningar m m så att det går att fylla behållarna bättre. Kasta inte kartong i tidningsåtervinningen eller färgat glas i ofärgat som det gjordes för ett tag sedan! Är det fullt så lämna på åter-vinningsstation, t ex till den ovanför vårt område. Man kan enkelt se om det är tömt nyligen på hemsidan ftiab.se – välj Hitta en återvinningsstation och sök upp nr 7860. Där står också när de kommer nästa gång.

Löven på Kamomillvägen

Göteborgs Stad lurade oss i höstas, de tar inte alls bort löv från gräsmattorna under pilträden, så nu ligger de kvar där. Vi får ta bort det som går själva igen, eller så sopar vi ut det på gatan och ser vad som händer.

Vårens trädgårdsdag 21 maj

Boka upp förmiddagen kl 10-13 för vårens trädgårdsdag den 21 maj! Vi hoppas att många kan vara med och hjälpa till så att det blir fint inför sommaren. Vi kommer att sända info separat om detta.

Årsstämma den 25 maj i lokalen på Kamomillvägen 2

Årsstämman blir äntligen inomhus igen! Kallelse och ytterligare information kommer i brevlådan i god tid innan.

Elladdstolpar till parkeringarna – förnyad intresseanmälan och förslag

Vi lämnar nu ut en förnyad intresseanmälan (inte bindande) för att bedöma faktiskt behov de närmsta åren och kunna ta fram de mest ekonomiska förslagen. Ni som har carportar berörs inte denna gång då inga markingrepp behövs, ni får därför ingen lapp om detta. Styrelsens förslag lämnas sedan ut inför årsstämman så att alla får tid på sig att läsa och fundera och sedan rösta.

Reparationer utomhus

Fästena till brevlådorna är nu bytta och lär sitta länge J Ni som önskar byta ut brevlådan får samarbeta med grannarna om det är någon låda som måste flyttas i sidled för att få plats. Balkarna över carportarna är också åtgärdade och vi väntar nu på datum för start av arbetet med rostangreppen på trapporna.

Det har uppstått fukt i vår verktygsbod och detta kommer att åtgärdas inom kort.

När det gäller fasadmålningen kommer olika färger att testas på Växthusvägen 45 i april och utvärderas efter sommaren för fortsatt åtgärd.

Nästa medlemsbrev är tänkt i juni.

Styrelsen önskar alla en fin vår och Glad Påsk i april!

Styrelsen Brf Botanikern

styrelsen@brfbotanikern.se