Medlemsinformation mars 2019

Till alla boende i Brf Botanikern

Nya vattenmätare – var uppmärksamma!
Nu är vattenmätarna utbytta i era hushåll. Det finns två saker som vi alla bör uppmärksamma och följa. Luta inga föremål mot den nya vattenmätaren eftersom det då kan börja läcka. Kontrollera även eventuella läckor vid den nya vattenmätaren – rapportera direkt ifall detta händer så att det snabbt kan åtgärdas. Tack för gott samarbete! Det gick mycket smidigt för Ecoguard att genomföra installationen i område.

Rengör värmepannans filter
Förra året fick alla i föreningen ett nytt filter till värmepannan. I år får ni själva rengöra det ordentligt. Rengör det genom att dammsuga eller ta ur och skaka av.

Skotta runt soptunnorna
Föreningsmedlemmar som har sophämtning utanför dörren måste själva skotta runt tunnorna annars töms inte soporna hos er. Om föreningen beställer en extra tömning blir det ökade kostnad för alla bostadsrättsinnehavare i Botanikern.

Brandstegen – håll det fritt
De som bor på Kamomillvägen och har brandstege på andra våningen utanför fönstret behöver tänka på att den inte går att öppna och använda om något står i vägen nere på balkongen.

Viktiga datum i maj
Lördag 4 maj är det gemensam trädgårdsdag då vi samlas för att göra fint i området. Måndag 20 maj är det medlemsstämma. Boka in dessa båda datum i er kalender redan nu.

Vi önskar er en skön, grön vår!
Styrelsen: Susanne Qval Wold, Louise Vargas, Annika Nilsson. Bernt Persson, Daniel Gustavsson, Catrin Svendsrud, Jonas Rohlin och Emma Kling
styrelsen@brfbotanikern.se

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter