Medlemsinformation december 2018

Till alla boende i Brf Botanikern

Trädgårdsdag
Tack till alla som engagerat sig och medverkat till att våra planteringar och gångar är fina, samt fått bort alla löven. Nu är vi redo och snön kan komma!

Välkomna nya medlemmar
Vi i föreningen vill välkomna våra nya medlemmar Mehmet Fatik Inci och Rahime Inci som har flyttat in på Växthusvägen 35.

Stege för fönstertvätt
Ställbara steg som underlättar fönstertvätt, särskilt övre plan för dem som bor på Kamomillvägen. Den här stegen kan du låna genom att kontakta styrelsen: styrelsen@brfbotanikern.se

Vax till ytterdörren
Ansvaret för att sköta ytterdörren ligger på den enskilde bostadsrättsinnehavaren. Den bör regelbundet vaxas och det kan man också läsa om i boendepärmen. Nu finns en flaska vax för de röda dörrarna att tillgå i förrådet.

Testa brandvarnaren och blås ut ljusen!
Nu när helgerna är här och en hel månads mys med tända ljus är det viktigt att tänka lite extra på brandrisken. Blås ut ljusen när du lämnar rummet. Passa även på att testa brandvarnaren. Detta är något man bör testa en gång i månaden.

Återvinning till jul
Under julhelgerna brukar det snabbt bli fullt i vårt soprum. Oftast är det hårdpapp och plast som slängs och kärlen lämnas överfulla. Om du har möjlighet att åka till återvinningsstation är det tacksamt för oss alla i föreningen. Eller varför inte ta en tur till Tagene Återvinningscentral? Om vi alla tänker på detta underlättar det hanteringen av sopor. Ser man att det är fullt i kärlen ta med er återvinning hem igen. Vänta tills det är tömt, eller ta den där extraturen till återvinningsstation.

Hyra 2019
Nästa år blir det ingen hyreshöjning. Föreningen har god ekonomi och hyran ligger kvar på samma nuvarande nivå.

Vi önskar er alla lugna och fridfulla helger!
Styrelsen: Susanne Qval Wold, Louise Vargas, Annika Nilsson. Bernt Persson, Daniel Gustavsson, Catrin Svendsrud, Jonas Rohlin och Emma Kling
styrelsen@brfbotanikern.se

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter