Medlemsbrev september 2018

Medlemsbrev
September 2018
Trädgårdsdag
Ni har tidigare fått information i brevlådan om att det är dags för gemensam trädgårdsdag. Lördag 29 september träffas vi som bor i föreningen och gör fint på vår innergård, bland annat behöver grusgångarna städas, rensning av rabatter och gemensamma utrymmen och buskage ses över. Vi ses klockan 10.00 vid trädgårdsboden. Fika och korv med bröd serveras!

Nya avtal och pågående förhandlingar
Föreningen kommer att uppgradera och alla hushåll får tillgång till digital-tv. Avtalet betyder att föreningen går från ett analogt tv-system till att även inbegripa en digital tv-bas (inklusive BBB-stream). Det analoga systemet finns alltså kvar och utökas med digital-tv.
Styrelsen är även inne i en slutfas och förhandlar om att installera trådlös vattenavmätning, vilket betyder att vi i så fall inte längre behöver skicka in uppgifter via nätet eller till Riksbyggen. Vi fortsätter däremot med det gamla systemet tills vidare.

JAS – häckklippning
Glöm inte att månaderna juli, augusti, september är då man kan klippa häckar, så har du en som är över 170 cm passa på och klipp ner den nu.

Nu ser vi fram emot en härlig höst!
Styrelsen: Susanne Qval Wold, Louise Vargas, Annika Nilsson. Bernt Persson, Daniel Gustavsson, Catrin Svendsrud, Jonas Rohlin och Emma Kling

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter