Medlemsbrev juni 2018

Medlemsbrev juni 2018

Ny styrelse
Under föreningens årsstämma den 16 maj valdes ny styrelse.
Ordförande: Susanne Qval Wold
Vice ordförande: Louise Vargas
Sekreterare: Annika Nilsson.
Ledamöter: Bernt Persson, Daniel Gustavsson samt Emma Kling, representant från Riksbyggen
Suppleanter: Catrin Svendsrud och Jonas Rohlin.

Välkommen nya medlemmar
Tove Andersson och Jonas Rohlin har flyttat in på Kamomillvägen 2

Våra fastigheter
Målningen av träfasaderna är klar. Nästa stora framtida projekt är målning av de putsade fasaderna. Vi vill passa på att påminna om att det är absolut förbjudet för boende att fästa något i eller på annat sätt påverka den putsade fasaden.

Trädgårdarna
Förra säsongen gick det åt många elsladdar. Vid flera tillfällen då boende skulle hämta gräsklippare i boden hittade de istället en avklippt förlängningssladd, helt obrukbar. Flertalet sladdar köptes in, men alla gick åt. Framöver får var och en som vill använda elmaskinerna ansluta med egen sladd. Ett alternativ är att några grannar går samman och införskaffar en gemensam.

GDPR
Från 25 maj gäller en ny dataskyddslag. Föreningen med hjälp av Riksbyggen kommer att utarbeta klara riktlinjer för vilken information som samlas in och hur den skall sparas alternativt raderas. Den information föreningen/Riksbyggen lagrar är det som krävs för att förvalta fastigheterna. Som privatperson har man rätt att få ut sina egna personuppgifter och att inkorrekt data korrigeras.

Trädgårdsdagen
Roligt att så många, både vuxna och barn, ställde upp och arbetade för en finare miljö. Tack till alla!
Skön sommar!
Styrelsen: Susanne Qval Wold, Louise Vargas, Annika Nilsson. Bernt Persson, Daniel Gustavsson, Catrin Svendsrud, Jonas Rohlin och Emma Kling

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter