Medlemsbrev December

Målningsarbetet
Målningsarbetet är nu klart och slutbesiktning är genomförd. Några mindre justeringar återstår och de kommer att utföras i vår, 2018. Göteborgs Måleri återkommer när det är dags.
På det stora hela är vi nöjda med arbetet och visst har vi fått det fint hos oss!

Avtalsarbete
Styrelsen har under sommaren/ hösten arbetat med att se över och omförhandla våra avtal angående fastighetsförvaltningen. Det är nu avslutat och nya avtal är påskrivna med Riksbyggen. 

Budgetarbete 
Styrelsen har lagt fast budgeten för 2018. Ekonomin är stabil och avgifterna för nästa år kommer inte att höjas

Rondering – frånluftsvärmepumpar
Årets rondering är avklarad, i år var det något fler åtgäder som behövde utföras på våra pumpar. Förtydligande instruktion för skötsel och inställning av pumparna lämnades ut i brevlådan i samband med detta medlemsbrev. Du hittar även instruktionen på hemsidan under fliken boende/underhåll.
Vill du komma med i Energigruppen för framtida lösningar på värmesystem mm – hör av dig till styrelsen!

Felanmälningar
Alla kan felanmäla till Riksbyggen men var medveten om vad som är ditt ansvar som du själv får bekosta. Vi lämnar ut ett dokument över ansvarsfördelningen till samtliga för att förtydliga vad som gäller i enlighet med våra stadgar, sätt gärna in även detta i Bo-pärmen! Sammanställningen finns även under fliken boende/underhåll här på hemsidan.

Styrelsen
Styrelsen har i höst ombildats. Så här ser den ut nu:
Ordförande Birgitta Hedlund, Vice Ordförande Maria Larsson, Sekreterare Annika Nilsson.
Övriga ledamöter: Fransisco Infante och Bernt Persson.
Suppleanter : Susanne Qvil Wold och Catrin Svendsrud. 

Julen och vintern står för dörren I år tände vi upp julbelysning runt trädgårdsboden  – hoppas ni tycker det är fint! Kontrollera era nya brandvarnare – tänk på att inte lämna levande ljus när du lämnar din bostad!

Angående SOPORNA – är det fullt så gå/åk till återvinningstationen 150 m bort!! Vi kan inte fylla kärlet med stora kartonger och/ eller ställa annat som inte får plats i kärlen på golvet – vi får betala dyrt för den extra hanteringen!  

Styrelsen önskar er alla en God Jul och Ett Gott Nytt år!

styrelsen@brfbotanikern.se